Uppdatering av hemsida till fast årskostnad

En uppdaterad sida känns mer levande, och genererar dessutom många fler sökträffar! Vi håller din hemsida uppdaterad till en fast årskostnad.


Hur fungerar tjänsten?

Det är förstås bara ni själva som vet när och hur hemsidan ska uppdateras. Men nu behöver ni inte veta hur man gör, och inte heller ha de program som behövs. Ni skickar helt enkelt ett mail till oss med information om vad som ska ändras. Om en bild ska bytas ut bifogar ni den i mailet. Om bilden är i fel format så behandlar vi den. Vi utför oftast ändringen samma dag, men senast inom 72 timmar.


Vad ingår?

– Uppdatering av text på befintliga sidor

– Uppdatering av bilder

– Tillägg på befintliga sidor

– Webbhotell och domännamn (vid behov)

Det är inget krav att vi har skapat er hemsida, eller att ni har den på webbhotell hos oss. Men om ni inte har behov av att själva välja webbhotell så kan ni spara in den kostnaden, då den ingår i vår uppdateringstjänst (dock med max fem e-postadresser). Om ni har flera domännamn som ni vill ha på vårt webbhotell så tillkommer en kostnad på 250 kr/år.


Vad igår inte?

Större uppdateringar av designen eller tillägg av nya undersidor ingår inte i abonnemanget. Men vi utför förstås även dessa arbeten, antingen genom att ta betalt per timme (800 kr/påbörjad timme) eller genom att vi kommer överens om ett fast pris i förhand.